hits

Aldri så galt at det ikke er godt for noe

Ipswich - Lincoln 2-2. Uavgjort på hjemmebane, så vidt, mot et lag fra nivå fem. Elendigheten gir Ipswich omkamp på Sincil Bank Stadium i FA-cupens tredje runde. Da bråvåknet groundhopperen i meg. Den banen har jeg ikke.Må dit! Tar en liten pause fra reisepausen.

 

Reiser til Lincoln uten håp om Ipswich-seier, men for å innkassere min engelske fotballstadion nummer 70 (cirka, er litt ute av tellingen). Skulle vi vinne, tas selvsagt seier og avansement imot med åpne armer, gjerne etter ekstraomganger og straffesparkkonkurranse, men jeg frykter ydmykelse. Klubben min er nå så ille ute at det ikke er til å begripe. Ifølge referatene ble vi i perioder utspilt av "The Imps" lørdag. Vi er tre divisjoner bedre enn dem, men klarte altså ikke å hindre gjestene fra Vanarama National League i å ha ballen og skape sjanser. På vår hjemmebane, Portman Road! Åssen skal det gå på bortebane da?

Rare resultater er helt vanlig i FA-cupen, verdens eldste fotballturnering. Plymouth klarte for eksempel 0-0 mot Liverpool på Anfield i går, det er samme nivåforskjell mellom dem som oss og Lincoln, men Liverpool hadde ballen hele tida og dominerte sin kamp. Vi ble gjort til latter. Tom Lawrence skåret begge Ipswich-målene og var eneste i blå drakt som spilte fotball på akseptabelt nivå.

Kampreferat: Ipswich Town 2-2 Lincoln City.

5000 Lincoln-supportere tok turen til Ipswich. Fem tusen! Det var årets kamp for dem. Årets tur. Bare sjekk emneknaggen #impvation på sosiale medier!

Klikk her og les en en meget god reiseskildring fra groundhopper/Lincoln-supporter. 

Vi får neppe i stand noen #ipsvation til Lincoln tirsdag 17. januar, men vi drømmer om å ha det like moro. Ipswich har ikke vunnet en FA-cup-kamp på sju år... 

 

Hva moroa koster? Ikke all verden. En midtuketur Oslo - London, med toging utenom rushtiden i England, er overkommelig.

Fly tur-retur Gardermoen - Stansted: 275 kroner (sic!).

Tog tur-retur Stansted - Lincoln, via Peterborough: £54.

En natt på hotell Premier Inn Lincoln Central i twin-room, delt med supporterkompis fra Bergen: £64 (£32 per pers.).

Kampbillett: £10.

  

Totalt en drøy tusenlapp. Pluss to feriedager. Det er det verdt.

 

Come on You Blues!

 

#groundhopping #itfc #lincoln #imps

 

 

------------------

Tillegg.

Så er trekningen for 4. runde foretatt, og heller ikke den vant vi:Brighton & Hove actually.

Zzzzzzzzz.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar