hits

Møkkafotball

Ipswich 1-1 Birmingham. Uavgjort igjen, selvfølgelig. Dårlig spill. Dårlig kamp. Sure supportere. Grinete manager. Men jeg opplever en fin langhelg i Ipswich. Fotball er heldigvis ikke alt.

Ipswich' norske supporterklubbs vårlige fellestur pågår, og vi har det moro. Søndagens bussreise/pubtur gjennom Suffolks mer agronome strøk ble som ventet høydepunktet så langt. En dag gjenstår, og en kamp: Ipswich - Wigan tirsdag. Viktig kamp, for å si det forsiktig.

Come on You Blues!

 

Mens vi venter på den; her er noen bilder fra supporterturens tre første dager, hulter til bulter:


INNKAST TIL IPSWICH: Publikum på Portman Road var ikke i ekstase denne lørdagen heller. 1-1 nå igjen.
 


MØKK SUR: Manageren gir supporterne skylden for elendigheten. Haha!

PÅ SØNDAGSTUR: Rare folk reiser rundt og besøker rare puber med rare navn. LANDLIG: Landsbyene Hadleigh, Kersey, Lavenham og Long Melford fikk besøk av oss; en busslast med 50 etter hvert nokså påseglete personer. Da veien ble for smal måtte vi ta bena fatt.

 


SUPER LEGENDS: Det annonseres stadig at man kan møte Ipswich-legender på klubbpuben Legends inne på Portman Road etter kamp. Legende-begrepet blir av og til misbrukt, men nå var legendefaktoren rett og slett fenomenal. To av de mest sentrale spillerne fra Ipswich-laget som i sin tid var best i England og vant ligagull i 1962: Toppskårer Ray Crawford (til venstre) og kaptein Andy Nelson. De er blitt henholdsvis 80 og 81 år gamle.
(Nelson and Crawford Unveil Tribute to SIr Alf)

 


MORGENQUIZ: Ipswich-kunnskapene testes på puben The Plough tidlig en lørdag morgen.

IPSWICH I ANGREP: Vi har utliknet til 1-1, men var aldri i nærheten av tre poeng mot de røde fra Birmingham. Som vanlig var vi glade vi fikk tak i ett.


BRUN PUB: Stemningen på puben St. Judes var høy, selv etter 1-1 mot Birmingham. Ser man nøye etter, finner man en Birmingham-supporter sentralt i dette bildet.TEAM SHEET: Ipswich Town vs. Birmingham City. Total resignasjon da lagoppstillingen ble kunngjort en time før kamp.
U23-KAMP: Mandag formiddag møttes Ipswich og Sheffield Wednesday på Ipswich' treningsanlegg Playford Road. Vi tapte 0-1, men spillet var underholdende og fikst. En helt annen idrett enn lørdagens Championship-kamp.

 

Til slutt slenger jeg på en filmsnutt fra fotballkampen mot Birmingham. Som man ser var det lavt nivå på opplegget nå igjen:

 

 

Og link til Phil Hams grundige kampreferat hos TWTD må også med: Ipswich Town 1-1 Birmingham City
 

 

 

#fotball #football #reisebrev #ipswich #birmingham #itfc #bcfc #portmanroad #championship #efl #suffolk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar