hits

16 mislykkede sesonger

I 2001 endte nyopprykkede Ipswich Town på femteplass i Premier League og fremtiden så lys ut. Godt jeg ikke visste da; at de 16 neste sesongene skulle bli mislykkede og at 2001 var dette århundrets eneste Ipswich-opptur.


Sesongen derpå endte med nedrykk, og siden har Tractor Boys vært fanget i en nitrist Championship-tilværelse som i går kulminerte med 16. plass etter en endeløs rekke kjedelige fotballkamper under Mick McCarthys ledelse. De tre siste betydningsløse matchene endte med flaue nederlag 0-1, 0-1 og 0-3 (Nottingham Forest - Ipswich Town 3-0; "høydepunkter" kan ses over her).

Plasseringsmessig er 2016/17-sesongen Ipswich' dårligste på snart seksti år.

Neste sesong er nedrykk til engelsk fotballs tredje nivå sannsynlig. Klubbeier Evans er nemlig kjempefornøyd med manager McCarthy, så da blir det mer av det samme. Mer av det som ikke virker. Mer antifotball. Det kommer til å bli kjipt på Portman Road til høsten. 

Har mye på hjertet og burde rablet i vei her nå, men hvem gidder vel lese surmuling fra en grinete gammal gubbe. La meg bare få sagt at jeg føler meg sviktet av Ipswich Town FC. Lidenskapen er forsvunnet. Det siste året har vært så grusomt at det er fristende å slå opp.

Udugelig klubbeier, elendig manager, middelmådige fotballspillere og sure supportere. Bortsett fra noen få gode opplevelser; for en møkkasesong dette har vært! Bare historien er igjen av berømte Ipswich Town FC. Tre titler: Ett ligamesterskap, ett FA-cupmesterskap og en UEFA-cup-triumf. Sir Alf og Sir Bobby.

Man kan jo alltids mimre.

God sommer!

 

#itfc #fotball #football #efl #championship #england

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar