hits

Åtte novemberpoeng

Åtte Ipswich-poeng på fem novemberkamper. Det er såpass brukbart at redselen for nedrykk nesten er forsvunnet. Terningkast fire.

Tirsdagens 1-0-triumf borte i utsatt kamp mot gode Derby var månedens beholdning. Vi gjorde akkurat det samme i fjor (den gang var jeg på plass på Pride Park: Her taper vi aldri).

Jeg er som kjent svært skeptisk til at Mick McCarthy stadig er Ipswich-manager, men skal være den første til å gi ham all honnør for denne seieren. For første gang i høst slo vi en klubb på øvre halvdel. Tror faktisk det var første gang vi slo en klubb foran oss på tabellen.

Bortekamper mot gode lag er jo McCarthys spesialitet. Knepen 1-0-seier og tre poeng borte mot Derby er en suveren prestasjon. Defensiv lagoppstilling, en tidlig dødballskåring av Everton-spiller Connolly (ved hjelp av mållinjeteknologi, se bildet), solid organisering og et par supermanredninger av keeper Bialkowski, da Derby presset som verst, var resepten som virket akkurat like bra som i fjor. 1-0 til Ipswich da også, etter 90 minutters McCarthy-fotball.

 

Ipswich i november:
Ipswich Town - Preston North End 3-0 (se høydepunkter her)
Hull City - Ipswich Town 2-2 (se høydepunkter her)
Ipswich Town - Sheffield Wednesday 2-2 (se høydepunkter her)
Aston Villa - Ipswich Town 2-0 (se høydepunkter her)
Derby County - Ipswich Town 0-1 (se høydepunkter her)

Etter 19 serierunder ligger Ipswich på niende plass på tabellen; fem poeng foran Norwich. Hahaha!

Som vanlig skal det spilles mange kamper i desember. Vi møter Nottingham Forest (h), Middlesbrough (a), Reading (h), Wolverhampton (a), QPR (h) og Derby (h). Her kan alt skje, men seks Ipswich-poeng på seks kamper er kanskje et brukbart tips? Vi skal virkelig få kjørt oss mot noen svært gode motstandere.

God blå jul, og Come on You Bues!

 

#fotball #football #championship #efl #blogg #ipswich #itfc

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar